Driebanden 2019

Beste Deelnemer,

De inschrijving is inmiddels gesloten en de loting is geweest. Ondanks het feit dat er een paar deelnemers van vorig jaar dit jaar niet in de gelegenheid zijn om mee te doen hebben zich toch 24 enthousiaste deelnemers ingeschreven voor het Driebanden toernooi Biljartvereniging De Punt 2019 !

Speeldata:

Woensdag 11 september

Donderdag 12 september

Woensdag 18 september

Donderdag 19 september

Woensdag 25 september

Donderdag 26 september

Starttijd: 19:15, zorg dat je er op tijd bent !

Probeer per avond zo goed mogelijk af te stemmen wie er wel / niet is in een volgende week om dan bepaalde wedstrijden zo logisch mogelijk te plannen en te spelen. Uiteindelijk moet iedereen een keer tegen elkaar gespeeld hebben.

We gaan uit van 4 tot maximaal 5 wedstrijden per tafel per avond.

Hierbij het verzoek om per wedstrijd de geschreven score briefjes te bewaren per avond zodat we deze goed kunnen verwerken in de stand.

In de bijlage ook de regels van Driebanden toernooi Biljartvereniging De Punt, we zullen deze ook in de Punt ophangen.

Veel succes en veel plezier !!!

Martin van Halen

Gerald van der Tier